Tre billige spisesteder i hovedstaden

Cyclonebill_Hvide_asparges_med_pocheret_aeggeblomme_og_skovmaerkesauce

Det kan være en dyr fornøjelse at invitere kæresten med på en lækker restaurant i København. Leder du godt efter, kan du dog sagtens finde en hyggelig atmosfære og lækker mad til rimelige priser. Her får du tre gode bud på, hvor du kan få råd til at tage ud og spise. 

Leder et efter et godt sted at tage ud og spise, uden priserne bliver alt for høje? Du er ikke den eneste. Hvis du godt kan lide at tage kæresten med ud, men ikke altid synes, du har råd, så kan du kigge dig om efter billige alternativer. Der findes masser af restauranter i København, hvor både service og maden er af god kvalitet, samtidig med at det er til at betale sig fra. Her er nogle af mulighederne.

Madklubben

Findes flere steder rundt i byen, og her bliver varen leveret. Konceptet bygger på, at det skal være rigtig god mad til små priser, og det lever kæden bestemt op til. Rundt på de ni restauranter, som har helt forskellige præg, kan du vælge mellem en og fire retter, og prisen er fast, så det ikke løber løbsk for dig.

Stemningen på restauranterne er uformel og behagelig, men der gås altså ikke på kompromis med den gode kvalitet. Stort set uanset, hvilket type mad du foretrækker, så kan du finde det på én af restauranterne. Beliggenhederne er ofte charmerende, og du kan blandt andet komme på Madklubben i Nyhavn, på Vesterbro eller på Nørrebro.

Copenhagen Street Food

Ligger på Papirøen, og er i den grad et besøg værd. Her får du, udover et lækkert udvalg, virkelig en oplevelse. De små madboder rummer et hav af muligheder med bæredygtighed i fokus, og du kan stort set vælge mad fra alle steder i verden. Afhængig af årstiden kan du nyde maden inden døre i autentiske omgivelser eller i solen med en lækker udsigt.

For højst 100 kroner kan du spise dig mæt, uanset om du ønsker den sunde variant eller det mere snaskede. Der vil ofte være underholdning til maden, som både kan være i form af musikalske eller andre kreative indslag. Er du i København, er det helt afgjort et besøg værd.

Restaurant Kjøbenhavn

En dejlig atmosfære i det absolutte hjerte af den danske hovedstad. Her kan du lade dig inspirere, for der vil være garanti for spændende retter på menukortet. Den nyrenoverede restaurant har en speciel stemning med træbrædder og ægte, Københavnsk kunst til at pryde væggene.

Restaurant Kjøbenhavn hylder i den grad København, og det er en sjov blanding af mange stemninger, som fungerer rigtig godt i et mix. Du kan vælge mellem tre, fem eller syv anretninger i din menu, og prisen stiger selvfølgelig, jo mere forskelligt du vil prøve.

Prøv dig frem

Hvis du ikke har planlagt noget, før du skal ud og finde din aftensmad, så kan du sagtens lade dig inspirere, hvor du går. Et alternativ til en pæn restaurant kunne være et af kebabsteder på Nørrebro. Det smager himmelsk, det koster ikke meget, og du fortryder det sjældent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *